Nordsjö Idé & Design Vennesla

Meny

Røffe striper
– mal på en moderne måte

Jo visst er striper klassiske og går aldri av moten, men noen ganger vil man ha noe som er litt frekkere. Da passer det perfekt med disse røffe stripene!

1. Grunnmale

Mal hele veggen i den fargen som du vil ha som basis.

2. Skisse

Mål opp hvilken høyde du ønsker de ulike stripene. Fest en merkesnor (snor som inneholde fargepigment for å kunne trekke rette linjer) med teip på veggen, og lag linjer.

3. Male

Her begynte vi med gul farge. Mal diffuse linjer og la tørke. Ta så neste farge og mal flere linjer. Fortsett å male med forskjellige farger inntil du har oppnådd ønsket resultat. Vi benyttet fire farger, men det går selvfølgelig an å ha både flere og færre.

Smart instruksjonsfilm!

Se filmen til høyre, så kan du lett følge med på alle trinnene.

Se filmen på Youtube
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon