Nordsjö Idé & Design Vennesla

Meny

Klikkvinyl

Nordsjö Idé & Deisgn gulv klikkvinyl

Klikkvinyl er akkurat det ordet beskriver. Ett gulv med vinyloverflate som legges i staver med ett limfritt klikksystem.

Gulvet leveres i pakker med 1-2 kvadratmeter. Lengden på pakken er absolutt håndterbar og er enkle å få inn i bilen. Hver pakke kan bli litt tung da dette er en gulvtype som legges flytende, uten bruk av skruer, lim eller spesial verktøy. Gulvet klikkes, vinkles eller lett bankes sammen med hverandre i en not- og fjærkonstruksjon. Etter montering trenger gulvet ikke å vokses eller polish-behandles. Du kapper stavene etter behov med en tapetkniv. Etter montering trenger gulvet ikke å vokses eller polish-behandles.

Kan legges oppå

Gulvet kan ofte legges oppå eksisterende gulv da det ikke bygger særlig høy. Vi fører klikkvinyl fra flere leverandører og flere av disse kommer med ferdig underlag.

Legg til moodboardEn slitt stol står på gulvet i et rom med blå vegg

Gulv på bildet: Uyuni Taupe fra Gerflor sin kolleksojn Rigid Lock 55

Legg til moodboardEn lilla stol på gulvet foran en lyseblå vegg og en sjenk

Gulv på bildet: Lime oak light beige fra Tarkett sine kolleksjon Starfloor Click

Slitesterkt gulv

Dette er gulvet for deg som vil ha et slitesterkt vinylgulv, men ikke ønsker et mykt gulvbelegg fra en flere meter bred rull. Tåler normal slitasje fra for eksempel husdyr og barn med mye fart i bena, og gir en eksklusiv følelse med fasede kanter. Oppleves som forholdsvis mykt å gå på og lyd av tråkk i rommet dempes noe.

Klikkvinyl kan brukes innendørs i alle tørre rom, og fungerer sammen med gulvvarme.

Hva tåler klikkvinyl?

Sterk sol på klikkvinyl i mørke farger, kan gi bevegelser i vinylplankene. Materialet er heller ikke beregnet for å ta opp bevegelser i underlaget, for eksempel fra gulvsponplater som sveller og krymper i takt med at luftfuktigheten endres i rommet. Grus og sand kan lage riper i overflaten. Gulvet tåler trinsehjul, men bruk myke hjul og sett møbelknotter på bein uten hjul.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon