Nordsjö Idé & Design Vennesla

Meny

Inspirasjon

Uansett hvilken stil du har eller hvilket type liv du lever – singelliv, familieliv eller noe midt i mellom… Her vil vi dele det siste av trender, morsomme tips på hvordan du kan forandre med farger, dekorasjonsmale med mer. Vi kikker også inn i hjemmene til forskjellige mennesker for å se hvordan de har skapt sine hjem. Titt litt rundt og la deg inspirere!

La deg inspirere!

Fargetrender 2021

Alt du trenger å vite om fargetrender 2021 og årets farge fra Nordsjö. Finn inspirerende ideer og fargekombinasjoner for å forvandle ditt hjem her!

Tidløse nyanser

Tidløse nyanser i kombinasjon med årets farge, Brave Ground. Her er fire inspirerende rom med en blanding av tradisjonelle og moderne gult og brunt.

Naturlig med jordfarger

Skap en ny atmosfære, naturlig med jordfarger. Blå-, grønn- og gråfargene i jordpaletten fungerer sammen på en naturlig måte, se hvordan her!

Varme og naturlige nyanser

Med varme naturlige nyanser kan du få det beste ut av årets farge 2021. Her er noen ferdige fargekombinasjoner for å inspirere deg.

Male en bue - Vi viser deg hvordan

Ser du etter en maleteknikk som kan friske opp ethvert rom og samtidig skape et stilig, soneinndelt område? Vi viser deg hvordan male en bue!

Farger som skaper liv

Farger som skaper liv hjemme. Med de fremtredende rød- og rosanyansene i den ekspressive fargepaletten setter du et personlig, kreativt preg.

Hjemme hos OnklP

Hjemme hos OnklP finner du maling og farger fra Nordsjö Idé & Design og møbler fra Bohus. Se hvordan OnklP har det i sin leilighet i på Tøyen her.