Nordsjö Idé & Design Vennesla

Meny

Moodboard

Lag ditt eget moodboard

Den beste måten å finne ut av hvordan du skal innrede på hjemme, er å lage et moodboard – et inspirasjonskart. Der samler du alt det du liker: farger, tapetprøver, gulvprøver, bilder av ulike stiler, møbler m.m. Nå du har laget et eller flere som du er fornøyd med, ser du bedre hva du egentlig er ute etter. Her kan du lage dine egne digitale moodboards som du kan lagre, dele med andre eller skrive ut.

Du surfer rett og slett rundt på nettsiden, og når du finner noe du liker, kan du legge til bildet i ditt eget moodboard, som du har gitt et navn: sommerhytta, stuen etc. På moodboardet ditt kan du legge inspirerende bilder, men også farger du liker. Du kan også velge å laste opp egne bilder. Deretter kan du forstørre/forminske bildene og flytte dem omkring slik du vil. Lek og ha det morsomt – og ikke være redd for å prøve deg frem! Det finnes ikke noe som er riktig eller galt. Til slutt kan du som sagt dele moodboardet ditt med venner, eller skrive ut og lagre.

Hos din Nordsjö Idé & Design-butikk kan du også få hjelp til å laget et moodboard. Det finnes interiørveiledere med utdanning i alle butikker, og de kan også komme hjem til deg for å gi personlige innredningsforslag. Hvorfor ikke begynne på ditt prosjekt selv, hjemme? Så kan du heller sende en e-post til butikken din, slik at det blir enklere å vise frem dine tanker og ønsker.

Have fun!

 


Mine moodboards

Mitt moodboard
Mitt første moodboard

Vennligst logg inn eller opprett en konto for å legge til et moodboard som du har tilgang til på tvers av flere enheter (en annen datamaskin, Tablet etc).