Nordsjö Idé & Design Vennesla

Meny

Tapet stue

Hva med tapet i stue? Stuen er hjemmets største oppholdsrom, ett bruksrom, og bør derfor være ett godt sted å være.  Stuen er et rom som ikke blir utsatt for mye slitasje og søl. Derfor er valgmulighetene litt større i forhold hvilken type tapet du velger. Her kan du velge og vrake i flotte design.

Hvis du er usikker på hvilken stil du liker så kikk på finn din stil. Her har vi laget en guide til den klassiske-, rustikke og nordiske stilen med tilhørende tapeter og farger som gjør det lett for deg å finne en helhet i ditt hjem. Her finner du oversikten over våre nordiske tapeter, våre klassiske tapeter, og våre rustikke tapeter.

Her kommer tre tips for å gjøre stuen ett godt sted å være.

1 – Dele inn i soner

Avhengig av hvordan stua er bygd opp, kan du tapetsere én vegg, deler av en vegg eller for eksempel et hjørne, og vipps, så har du en mer avgrenset sone! La tapetet snakke sammen med resten av interiøret – for husk på at det fremdeles er viktig med helhet selv om stua deles inn i soner.

2 – Skap lunhet

Drømmestuen er for mange det lune og koselige stedet i hjemmet hvor man kan lene seg tilbake og virkelig slappe av. En lun og varm stue med en komfortabel sofa som du kanskje kan ligge i, trenger ikke stå i kontrast til stil og eleganse. Ta utgangspunkt i sofaen og skap stemningen med de mindre interiørproduktene som dekor, puter og lys. 

2 – Bruk tapetkolleksjonene for å sette sammen en helhet.

I en stor stue med flere soner er det ekstra viktig å tenke helhet. For selv om stuen deles opp i soner, er det lurt å tenke på at rommet bør ha en rød tråd for at det ikke skal oppleves rotete. Se hvordan Halvor Bakke bruker tapetbøkene som ett verktøy når han skapet helhet.

Bruk farger og tekstiler til å binde rommet sammen og skape en helhet. Ta opp igjen farger fra et tapet du har brukt og finn tekstiler som har de samme fargene i seg. Gjør du dette på tvers av sonene i rommet, vil stuen enklere oppleves som én enhet, selv om de ulike sonene har forskjellige funksjoner.

Tapeter til stuen

Hidden Garden 36716-1

Hidden Garden er en tidsriktig tapetkolleksjon som byr på friske, inspirerende design og tidløse klassikere i varierte farger.

Linen Style 36631-3

Linen Style kombinerer vakker lintekstur og tids-riktige design på en diskré måte.

Florentine II 449822

Tapet i Florentine II-kolleksjonen med grå farge og mønster ensfarget.

Kerala 551570

Lazy Sunday 445206

En bestselger gjennom mange år med sine flotte design og svært gode pris